duminică, 9 decembrie 2012

Decembrie

In casa e cald si miroase a cardamom de la parfumul pe care l-am spart din greseala seara trecuta in baie. Dau drumul la TV si aud niste stiri despre un copil mort intr-un accident stupid. Schimb canalul si aud spotul Coca Cola de Craciun. Renunt si inchid. 
Ploaia de afara se aude curgand vijelios pe pervazul geamului. Timp de facut sex, de gatit intr-o bucatarie calda plina de prieteni sau de citit. Aleg ultima varianta - am primit acum cateva zile Fifty Shades of Grey - cartea care a innebunit lumea si care va fi transformata in curand intr-un film. Citesc despre sex, S&M, Dominant and Submissive, cufundata in fotoliul meu si ma gandesc ca mai sunt 3 zile. Rochia din dantela neagra cu spatele gol sta frumos pe umerasul ei. Manusile albe din piele intoarsa cu pietre asteapta si ele frumos in cutia lor. Nu m-am hotarat inca intre botinele negre sau pantofii rosii...poate le iau pe ambele si ma hotarasc acolo. Bagajul nu l-am facut inca, poate maine seara o sa am mai mult chef.
Ma indrept spre geam si vad ca deja ploaia taioasa s-a transformat intr-o zapada care cade haotic. Hell, no...chiar speram la o iarna fara zapada in Bucuresti anul asta. Poate totusi se va opri repede. Zapada strica tocurile si baga in coma traficul. 
Ma intorc la cartea mea - deja mai mult ma amuza, decat sa ma provoace in a kinky way (dar despre asta, intr-o alta postare). Sorb din ceaiul de mere cald si as vrea sa adorm si sa ma trezesc la primavara. Si cand ma trezesc, sa sar in sandalele aurii si in rochia lunga turcoaz, sa ma urc la volan si sa conduc fara oprire pana simt nisipul sub picioare.




 


Un comentariu: