joi, 20 decembrie 2012

10 femei

Laura a fost casatorita la 20 de ani cu un tip abuziv, de care a divortat in scurt timp. Acum are 40 de ani si o relatie de 12 ani cu un barbat casatorit, care are familie in alta tara. In cursul saptamanii sta cu ea, in weekend-uri cu familia. Laura spune ca e fericita si nu isi doreste mai mult.
Alexandra e casatorita de 6 ani cu primul ei iubit. In fiecare an, intr-o anumita perioada, el are remuscari ca s-au casatorit si ii spune ca nu o iubeste. In fiecare an se impaca si merg mai departe. Alexandra are 31 de ani si a inceput sa isi doreasca in secret sa aiba o aventura cu un asiatic.
Ioana are 28 de ani si de 3 ani de zile merge la psiholog sa isi vindece anumite fobii. Una dintre ele este aceea de a merge cu taxiul. Este permanent in cate o relatie de scurta durata cu un tip despre care spune ca nici macar nu il place, dar cand se rupe relatia, plange inevitabil si intra in depresie.
Nora are 29 de ani si este de o frumusete rara, genul de femeie dupa care toti barbatii intorc capul. Ultima ei relatie serioasa s-a terminat acum 2 ani, cand ea l-a parasit pe el. De atunci a refuzat sa mai dea sanse unui alt barbat, si ii compara pe toti cu fostul iubit, pentru care a dezvoltat o mica obsesie.
Lenora are 36 de ani si o relatie de 10 ani cu un barbat mai in varsta cu 16 ani decat ea. El este divortat si nu isi mai doreste o casatorie sau copii (are deja copii din prima casatorie). Lenora isi doreste copii, insa nu vrea sa il piarda, asa ca accepta situatia ca atare.
Ilinca are 30 de ani si cauta barbatul perfect. Are cel putin o intalnire pe saptamana cu cate un barbat nou, dar intotdeauna cel cu care iese are un defect (sau mai multe). 
Ana are 26 de ani si isi pregateste nunta care va avea loc la anul. Iubitul ei nu munceste si nici nu vrea sa munceasca si la 28 de ani primeste bani de la parinti. Ana plange cateodata fara sa isi dea seama de ce.
Carla are 30 de ani si acum 2 ani a avut o relatie hiper toxica cu un barbat insurat. Respectivul s-a intors la sotie si de atunci Carla nu s-a mai indragostit de nici un barbat.
Madalina este casatorita cu primul ei iubit si impreuna au emigrat in alta tara, dupa o relatie de 10 ani. Madalina s-a simtit foarte singura acolo, iar sotul ei a inceput sa se poarte foarte urat cu ea. Seful ei a compensat si a inceput sa ii spuna lucrurile pe care sotul ei uitase sa i le zica. Madalina are o aventura cu seful ei.
Eva are 30 de ani si s-a casatorit cu iubirea vietii ei, dupa o relatie de 2 ani. Nunta a fost de poveste, dar casnicia a durat un an, pana cand Eva a aflat ca sotul ei incepuse o aventura la cateva luni dupa nunta. El a regretat, ea a incercat sa il ierte, dar intr-o zi s-a rupt ceva in ea. Si-a dat seama ca el nu este iubirea vietii ei, pentru ca viata ei nu s-a sfarsit. Asa ca au pus punct si au ramas prieteni. De atunci, Evei i-a placut doar de un singur barbat, insa acesta era prea fucked up dintr-o casnicie anterioara si nu isi dorea decat o relatie sexuala, insa pentru ea nu a fost de ajuns. Sex is a great thing, dar Eva cauta un barbat care sa o doreasca pentru TOT ce este ea.

P.S. Povestile de mai sus sunt reale. Numele sunt, evident, fictive.

2 comentarii:

  1. ce povesti... adevarate :) interesante, halucinante...

    Daca nu poate sa fie tot... ramane... nimic?

    RăspundețiȘtergere