duminică, 16 decembrie 2012

Fifty Shades of Grey

Mi-a picat in mana aceasta carte intamplator. Am recunoscut-o pentru ca auzisem ceva de o noua trilogie a genului fanfic care urmeaza sa fie transformata in film in curand.
Ce pot sa spun despre Fifty Shades of Grey? Este amuzanta - de citit in noptile plictisitoare de iarna.
Insa asteptarile mele nu numai ca au depasit-o din mers, dar au luat-o la sanatoasa si au prins avans de cativa kilometri buni. Este o carte slabuta, usurica, cu un vocabular destul de limitat si repetitiv. Personajul masculin este ireal, genul de barbat conceput de mintea unei femei - fabulos de bogat, priceput la toate - de la pilotat un avion la cantat la pian, exceptional de frumos si tipul bad boy - experimentat, misterios, si pasionat de BDSM. Si toate astea numai la 27 de ani. Yeah, right (aici as insera emoticonul cu spranceana ridicata, but I cant't find it :-) ).
In schimb - personajul feminin are 23 de ani, este virgina inainte sa il cunoasca pe el, nici macar nu s-a masturbat vreodata (!), insa cand este atrasa in lumea lui kinky raspunde cu o atitudine demna de o actrita porno. Double "yeah, right"!
Autoarea este o gospodina din UK care a recunoscut ca si-a pus toate fanteziile in aceasta carte, asa ca asteptati-va la scene stil Sandra Brown. Sunt bune pe post de inspiratie :-), asa ca eu o voi citi si pe urmatoarea - Fifty Shades Darker. Fara sa imi mai fac asteptari de aceasta data - ca atunci cand nu ai chef de nimic si alegi cu buna-stiinta sa vizionezi o comedie proasta.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu