marți, 1 ianuarie 2013

Visul unei nopti de iarna

29 decembrie. Aproximativ aceeasi gasca ca seara anterioara. Concertul unei artiste pe care eu personal nu prea o inteleg, intr-o cafenea (care se afla - unde altundeva? - decat in Centrul Vechi). Ne indreptam spre masa rezervata si reusesc sa ma impiedic de un scaun cu gratie - noroc cu Frumusel, ca ma prinde la timp. Ii ranjesc si, cand intorc privirea, zaresc ca in oglinda un ranjet familiar, la o alta masa - Mr. Fly! Fuck, ce cauta aici? Si apoi - fuck, lui ii place muzica asta? Pai da, la varsta lui, normal ca ii place, fac o glumita in sinea mea :-).
Mr. Fly are 37 de ani, propria companie, inteligenta peste medie, pasiuni periculoase, major mood swings, a high level of fuckedupness, o inclinatie pentru mesaje kinky & big commitment issues. Ridica paharul in semn de salut - this is so movie-like. Eu n-am pahar, abia acum comandam, asa ca ii flutur degetele - no way in hell nu ma duc eu la masa lui sa il salut. E intr-un grup marisor, sta langa o blonda, dar nu imi dau seama din gesturile lor daca sunt impreuna sau nu.
Nu pot decat sa ma bucur ca Frumusel se aseaza langa mine si discutam banalitati. Lucrurile s-au potrivit perfect.
Nu trece mult timp si soseste primul sms: "Nu mai sta pe scaunul ala de parca ai avea un bat infipt in fund". Ha! Da, stau dreapta, si ce? Doar stau toata ziua cocosata la birou, aici trebuie sa am prestanta :-). Nu-i raspund nimic.
"Cine e pretty boy?", vine urmatorul mesaj.
Aaah, deci a observat. Jubilez, zambesc si ii raspund: "Cine e blondy"?
"O amica veche", spune el. Amica my ass, gandesc.
Vin si bauturile noastre, urmate la scurta vreme de un alt sms: "Ce bei?".
"Limonada", raspund.
"Control freak", vine si replica lui (i-am spus candva ca nu beau alcool, pentru ca nu imi place sa pierd controlul).
Ii trimit o smiley face cu limba scoasa drept raspuns.
"Trebuie sa facem ceva cu sutienul ala", imi scrie iar. Whaaat?? Si abia apoi realizez ca o bretea de la sutien imi tot aluneca pe sub rochie si eu o ridic automat. Omul asta are ochi la ceafa???
Concertul ajunge pe la jumatate si eu ma cam plictisesc. Ma plictisesc cam multe lucruri in ultima vreme, gandesc cu tristete.
Hai sa ii mai scriu ceva. "Tie iti place cum canta tipa asta?"
"Vezi ca era un concert Smiley alaturi, cred ca ai gresit intrarea". Fuck you, spun in sinea mea. Culmea e ca mie chiar imi place Smiley :-)).
Chiar ii raspund: "Fuck you".
Raspunsul lui vine prompt: "Da, Doamne!"
Ok, indiferent ce am face, ajungem in aceeasi directie! Si stiu ca daca o sa pornesc pe drumul ala, o sa fiu so in over my head...Asa ca arunc telefonul in geanta si o las balta. In curand se termina si concertul si iesim, fara sa ma mai uit in directia lui. Nu are rost.

L.E. I-am trimis un sms pe 31 cu urari pentru noul an si nu mi-a raspuns. Asa ca m-am enervat si am sters toate mesajele de la el si soon o sa ii sterg si numarul.


2 comentarii:

  1. Analizezi fiecare gest, fiecare cuvant, si pierzi the big picture. Nici tu nu stii exact ce vrei, oscilezi intre `a arunca telefonul si a o lasa balta` si a initia comunicarea, fie ea si telefonica - by the way, un barbat NU citeste acele n sms-uri cu banale urari, da` sa mai si raspunda la ele.
    Esti inchistata, nesigura pe tine(vezi atitudinea de la masa, pe scaun) si imatura, nu reusesti sa te stapanesti (``o sa fiu so in over my head``), si crede-ma, un barbat simte asta imediat.
    Ce boring suna ``no way in hell nu ma duc eu la masa lui sa il salut``. Atitudine complet previzibila.
    Dar who the fuck am I to judge you?

    Oricum, scrii frumos. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, imi place sa analizez. Stiu ce vreau, insa nu mai am chef sa imi bat capul. De fapt, cam asta e una dintre rezolutiile anului asta - sa nu imi mai bat capul pentru nici un barbat. Pentru ca atunci cand am facut asta s-a ales praful.
    Cateodata sunt imatura, da, si imi place sa fiu asa. Nu e amuzant sa fii matur tot timpul.
    Thanks pentru observatii, oricum :-).

    RăspundețiȘtergere