vineri, 23 noiembrie 2012

O poveste

A fost o data ca niciodata o copila. Dulce, cu parul lung castaniu si ochii mari de caprioara, umezi de lacrimi, dupa despartirea de prima ei iubire. Avea 19 ani si s-a intors acasa dupa primul an de facultate, sa isi petreaca vacanta in satul bunicilor ei.
El avea 15 ani si era varul ei primar. In vara aceea s-au privit cu alti ochi. El nu mai era copil, devenise barbat si petrecea foarte mult timp fara tricou, cu pieptul bronzat si muschii bine definiti sub pielea bine intinsa. Ea nu mai era verisoara lui plina de fitze de la oras, ramasese doar un suflet care cunoscuse prima dezamagire. Avea parul valvoi si umbla in pantaloni scurti de jeans rupti si tricouri lalai. Totul a inceput cu povesti, discutii din ce in ce mai personale si mai intime, confidente impartasite ascunsi de ceilalti in camera din fundul casei, glume stiute doar de ei, priviri cu subinteles.
Au urmat atingeri ca din intamplare, zile petrecute inotand impreuna, jocuri semi-copilaroase si semi-erotice, mici complicitati ascunse de ochii celorlalti. El profita de orice moment pentru a-si lipi trupul tanar si flamand de al ei - o ajuta sa coboare o treapta, sa urce pe cal, sa sara un gard. Ea cauta pretexte de a trece prin camera lui cand el statea seara si citea in pat, imbracata in cei mai skimpy pantaloni scurti si cel mai transparent maiou. Tensiunea sexuala escalada cu fiecare zi, si mai mult, si mai mult.
Dormeau in camere alaturate, cu usa deschisa intre ele, si stateau asa ore intregi pe intuneric, cu respiratia taiata - amandoi stiau ca nici unul nu dormea. Intr-o dimineata ea s-a trezit cu senzatia ca el a sarutat-o in somn, s-a ridicat din pat, dar cand a mers in camera alaturata, el nu era acolo. A fost plecat toata ziua atunci, si cand s-a intors, nu a putut sa o priveasca in ochi.
Intr-o noapte, cand toti dormeau, ea s-a dus la el, si, ca de obicei, el era treaz. L-a luat de mana, au iesit din casa pe geam, si au mers sa inoate la adapostul noptii.. Noaptea era calduroasa si luna le lumina drumul. Cand au ajuns acolo, ea s-a aruncat in apa si el a urmat-o. Apa era calda si placuta, insa tot ce au facut a fost sa se priveasca in ochi si sa rada nebuneste, iar apoi sa se intoarca tot tinandu-se de mana.

Toamna a venit, ca in toate povestile de vara, si ea s-a intors in marele oras, sa-si continue studiile. S-au revazut in iarna care a urmat, intr-o imprejurare nefericita - tatal lui, unchiul ei, se stinsese pe neasteptate in urma unui cancer necrutator. Cand s-au revazut, ea nu a stiut ce sa ii zica, insa in imbratisarea lui a simtit mai mult decat durere, a simtit disperare si dorinta. 
Au continuat sa pastreze legatura prin telefon, si in cateva luni s-au revazut din nou. Dupa o plimbare lunga, el a condus-o spre casa, si, in fata usii, a sarutat-o surprinzator si scurt si pasional, apoi a coborat scarile in fuga. Ea a ramas cu gura cascata si cu imagini cu iad si flacari si cazane cu smoala perindandu-i-se prin cap :-). Si atunci a zis stop jocului. De atunci numarul revederilor lor nu l-a depasit pe cel al degetelor de la o mana, in rest au reusit sa se evite cu succes.
Incest, corupere de minori, secret rusinos? Nimic mai departe de adevar...doar o amintire prafuita de timp a inocentei de atunci.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu