Fulgi de ovaz
Mix de seminte crude de la magazin gen Plafar (floarea soarelui, susan, in, dovleac)
Cateva nuci tocate marunt
Lapte/suc proaspat de portocale
Stafide spalate si inmuiate
Scortisoara
Fulgii de ovaz se pun la inmuiat cu lapte, sau, daca aveti intoleranta la lactate sau nu va place acest aliment, in suc de portocale proaspat stors.
Dupa ce se umfla fulgii, se adauga restul ingredientelor si se amesteca pana se leaga. Puteti adauga o lingura de miere, daca nu vi se par suficient de dulci, de la stafide.
Cu mana uda se formeaza cookies care se pun la copt in cuptorul incins in prealabil. Ies crocante la exterior si moi in interior. Cost pentru o tava cu 12 cookies = aproximativ 5 lei.
Se mananca cu pofta in timp ce se trece pe langa covrigari si covrigarii :-).
Mix de seminte crude de la magazin gen Plafar (floarea soarelui, susan, in, dovleac)
Cateva nuci tocate marunt
Lapte/suc proaspat de portocale
Stafide spalate si inmuiate
Scortisoara
Fulgii de ovaz se pun la inmuiat cu lapte, sau, daca aveti intoleranta la lactate sau nu va place acest aliment, in suc de portocale proaspat stors.
Dupa ce se umfla fulgii, se adauga restul ingredientelor si se amesteca pana se leaga. Puteti adauga o lingura de miere, daca nu vi se par suficient de dulci, de la stafide.
Cu mana uda se formeaza cookies care se pun la copt in cuptorul incins in prealabil. Ies crocante la exterior si moi in interior. Cost pentru o tava cu 12 cookies = aproximativ 5 lei.
Se mananca cu pofta in timp ce se trece pe langa covrigari si covrigarii :-).
Mersi,chiar o sa incerc si eu maine,pentru copii.
RăspundețiȘtergere